RENDELHETŐ: +36 (20) 943-8426

VÖRÖS GRÁNIT SÍRKŐ

Gránit sírkő vörös gránitból, vázával.

GRÁNIT SÍRKŐ

Gránit sírkövek
Gránit hamiskripta
Gránit keret
Gránit fedlap
Dupla gránit fedlap
Gránit sírkő keret
Gránit sírkő kiegészítők

FEKETE GRÁNIT SÍRKŐ

Egyes keret fekete gránit fedlappal.

Molnár Ferenc

Kőfaragó

Keszthelyen alapítottam vállalkozásomat, melynek gyökerei egészen 1951 -be nyúlnak vissza. Ekkor alapította a céget édesapám, id. Molnár József, aki sajnos ugyan ma már nincs közöttünk, de életének munkássága mély nyomot hagyott a keszthelyi és környéki temetők gyönyörű síremlékeiben és a vele kapcsolatba került emberek emlékezetében.

A Molnár Sírkő néven ismert vállalkozás a mai napig minőségi munkáiról ismert. Precízen elkészített, ugyanakkor kedvező árú gránit, márvány és műkő sírköveinket egész Keszthelyen megismerik, visszatérő megrendelőink mindig emlékeznek az esetlegesen régebben már megrendelt és elkészített, korábbi munkáinkra.

A Molnár Sírkő vállalkozás 2 testvér tulajdonosból állt, 2015 -ben Molnár József nyugdíjba vonulása miatt ez 1 emberre változott, vagyis jelenlegi tulajdonosa, Molnár Ferenc viszi tovább.

Keszthelyen könnyen felismernek bennünket jellegzetes logónkról, a teherautónkról, így akár úton, vagy a temetőkben megállva is leadhatják megrendeléseiket, ill. ingyenes árajánlatot kérhetnek.

Molnár Ferenc

sírkő, gránit sírkő, márvány sírkő, műkő, síremlék

8360 Keszthely, Lehel u. 18.
Tel.: +36 (20) 943-8426